2014. április 30., szerda

Verseny!

Üdv mindenkinek!

Újra itt vagyok, hát nem is tudom mennyi kimaradással... Sajnálom, hogy mostanában nagyon elhanyagoljuk ezt a blogot, de nem sok időnk van, gondolom nektek se. Tehát most újra itt vagyunk, vagyis mi újra, Vacak végig itt volt.
Közeledik az év vége, már alig van hátra két hónap, mindenki a véghajrában van... Legalábbis én biztos. Mostanában leülni sincs időm, de hiába vagyok minden nap hulla fáradt, esténként, hogy szórakoztassam magam, történeteket írok, amiket általában nem sikerül befejeznem. Ezt nagyon sajnálom. Arra gondoltam, hogy biztos nem csak én vagyok így, hogy céltalanul írogatok, talán ti is. Időnk viszont nincs egy rendes blogra, egy hosszabb történetre... Csak egy rövidebbre, ami esetleg folytatható. Ezért szeretném meghírdetni ezt a versenyt. Hogy céllal írjatok, miközben kicsit kikapcsoltok a sok tanulás közepette. Ha tetszik az ötlet olvasd végig a szabályokat, majd jelentkezz és kezdődhet is!

- Neely x

A versenyről:

- 1 fordulós.
- Egyéni munka.
- Wordben, legalább 2 oldal.
- Jelentkezési határidő: Május 14, szerda.
- Beküldési határidő: Június 5, csütörtök.
- Eredményhirdetés még nem tudni mikor várható.
- Téma: Most nem adunk meg semmilyen témát, képet vagy zenét, mindenki arról ír amiről szeretne.
- Fontos: Tartsd be a határidőket. A saját munkádat küld be. Ne összecsapott munkát adj be.

Jelentkezés, beküldés, eredményhirdetés:

- Jelentkezni e-mailben lehet. (livesimplyszerk@gmail.com). Fontos, hogy írd meg a blogger neved és egy blogod címét (linkkel).
- A lent látható két kép közül az egyiket tedd ki a blogodra linkkel együtt.
- A munkádat (címmel ellátva) szintén e-mailben várjuk.
- 1., 2. és 3. helyet, valamint egy különdíjjast hirdetünk. Mind a négy munkát kitesszük a blogra az írójával együtt, oklevelet kapnak, díjjat és az 1. helyezett egy fejlécet vagy egy képet ami a novellájához kapcsolódik (attól függ melyiket választja). Ezen kívül minden részvevő emléklapot kap.

      

A verseny csak minimum 12 jelentkezővel indul el.

Előre is köszönjük jelentkezésedet!

- LS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése